Els nostres peixos. Llenguadina (Limanda limanda)

Tel: 972504171 / Mob: 669207964
Empuriesad@gmail.com

"Click on logo"

  

Llenguadina (Limanda limanda)

Limanda és un gènere de peixos pleuronectiformes de la família Pleuronectidae.  Aquests peixos estan en contacte molt més proper amb el fons sorrenc i els sediments. La línia lateral es caracteritza per una corba semicircular distintiva per sobre de l'aleta pectoral. Les aletes dorsals i anals formen una corba poc arrodonida al voltant del contorn del cos. Pot arribar a una grandària d'uns 40 cm i un pes de fins a 1 kg, però els exemplars capturats rares vegades mesuren més de 30 cm. Talla mínima legal de captura: 12 cm.


LIMANDA A LA MEUNIÈRE DE CÍTRICS: Deixa descongelar la limanda sobre una reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part i no mullin el producte. Salpebra i enfarina els filets de peix i fregeix-los amb suficient oli força calent; reserva'ls. Mentrestant, pela els tres cítrics superficialment, sense emportar-te la part més blanca de la pell i, de la polpa, fes-ne suc. Desfés la mantega i afegeix-hi el suc dels cítrics. Per altra banda, talla les pells a tires ben finetes amb un ganivet i escalda-les perquè perdin la fortor; és a dir, tira per sobre les pells aigua bullent i després escorre-les. Fes aquesta operació tres vegades. Disposa el peix al plat, afegeix-hi la dosi de julivert a la salsa de mantega i cítrics i banya el peix. Decora-ho amb la pell dels cítrics. Bon profit!.


AVISO DE CONFIDENCIALIDAD: Este mensaje y sus archivos van dirigidos exclusivamente a su destinatario, pudiendo contener información confidencial sometida a secreto profesional.
No está permitida su reproducción o distribución sin la autorización expresa de O.R. EMPURIES, S.L..
Si usted no es el destinatario final por favor elimínelo e infórmenos por esta vía.De acuerdo con lo establecido en el Reglamento General de Protección de Datos (UE) 2016/679 del Parlamento Europeo y del Consejo de 27 de abril de 2016,
le informamos que sus datos serán tratados con la finalidad de realizar la gestión ofertada por O.R. EMPURIES, S.L..
Asimismo, le informamos la posibilidad de ejercer los derechos de acceso, rectificación, oposición, supresión, limitación y portabilidad de sus datos ante O.R. EMPURIES, S.L.:
Si usted no desea recibir nuestra información, póngase en contacto con nosotros enviando un correo electrónico a la siguiente dirección: empuriesad@gmail.com

Comentarios