O.R. Empuries, S.L. Distribucio de peix de qualitat.











UNA HISTORIA REAL...DE CADA DIA.
La bocana del port de Roses. Una tarda de Juny ben calorosa. Esperant els vaixells.
I de cop i volta aquí arriben tots els protagonistes, els vaixells, els seus mariners, les gavines i tota la Confraria de mercaders del peix de l'alt emporda.

Un estel (l'estel de Roses), arriba a port.
Despres d'un dia molt dur els pescadors arriban a port amb l'orgull de sentirse satisfets amb el seu treball, portant els productes del mar.


Descarregant el peix. 


 La llotja en ple moviment.



Anar de compres: Escamarlàns, Rogers, Bruixes, LLucets, Capellans, Cananas, Gamba, Mairo... tot allo que els nostres clients demanen.




I que nosaltres ens esforcem per tenir cura del producte, respectant la cadena de fred, aplicant les tècniques més innovadores per a la congelació (si escau), i sobretot donant als nostres clients un servei de distribucion ràpid i eficaç.
Com hem dit aquesta és una història, de cada dia que passa al nostre entorn i a la qual dediquem les nostres vides. Com tots els dies hi ha un moment que arriba a la seva fi. Els vaixells descansen al vespre amb les gavines sobrevolant el seu casc.

 El capvespre reflecteix els seus raigs al castell de la Trinitat

La llotja tanca les seves portes. 
 

i el nostre equip esta llest per carregar el camió i començar una dura jornada de repartiment.


Esperem gaudir cada dia d'aquesta historia i sobre tot de compartir.la amb vosaltres.




Dama D'Arago, 18 - 17.600 Figueres
GIRONA - Spain
Tel: 
Empuriesad@gmail.com

"Click on logo"

  

AVISO DE CONFIDENCIALIDAD: Este mensaje y sus archivos van dirigidos exclusivamente a su destinatario, pudiendo contener información confidencial sometida a secreto profesional.
No está permitida su reproducción o distribución sin la autorización expresa de O.R. EMPURIES, S.L..
Si usted no es el destinatario final por favor elimínelo e infórmenos por esta vía.De acuerdo con lo establecido en el Reglamento General de Protección de Datos (UE) 2016/679 del Parlamento Europeo y del Consejo de 27 de abril de 2016,
le informamos que sus datos serán tratados con la finalidad de realizar la gestión ofertada por O.R. EMPURIES, S.L..
Asimismo, le informamos la posibilidad de ejercer los derechos de acceso, rectificación, oposición, supresión, limitación y portabilidad de sus datos ante O.R. EMPURIES, S.L.:
Si usted no desea recibir nuestra información, póngase en contacto con nosotros enviando un correo electrónico a la siguiente dirección: empuriesad@gmail.com

Comentarios