O.R Empuries, S.L. La nostre provisio diaria










Hi ha pocs treballs que comencen la seva jornada de nit. El nostre cas és un d'ells. Comencem a mitjanit per arribar els primers a Mercabarna format per 3 mercats majoristes (Mercat Central de Fruites i Hortalisses, Mercat Central de Peix i Mercabarna-flor) i un escorxador en un espai de 90 hectàrees amb 800 empreses del sector agroalimentari, unes 300 a el Mercat central, i prop de 500 en el sector de zones del (ZAC), dóna feina a vint i cinc mil persones cada dia i hi ha vuit-centes empreses establertes.



Els productes que arriben a Mercabarna són productes nacionals i estrangers, però el seu àmbit d'influència més immediat abasta tot Catalunya, el nord de la Comunitat Valenciana, la franja d'Aragó, les Illes Balears, Andorra, el sud de França i el nord d'Itàlia . En total Mercabarna proveeix de productes frescos uns 10 milions de consumidors.

Un cop dins, és hora de treballar, posar al nostre personal especialitzat i amb experiència per veure expositors, comprovar producte, negociar preu i per últim carregar la mercaderia per arribar de matinada, amb vehicles especialment adaptats (sense trencar la cadena de fred). 


Un cop en els nostres magatzems frigorífics començar la preparació de les comandes dels nostres clients, la seva gestió administrativa (comandes, albarans, facturació ...), passar a la preparació, elaboració i empaquetat sempre personalitzat i culminar amb la distribució. Tot això per donar el servei més eficaç i de qualitat.
 




Ponent, 33 Bl.B Esc.B PB.2 - 17.600 Figueres
GIRONA - Spain
Tel: 972504171 / Mob: 669207964
Empuriesad@gmail.com

"Click on logo"

  

AVISO DE CONFIDENCIALIDAD: Este mensaje y sus archivos van dirigidos exclusivamente a su destinatario, pudiendo contener información confidencial sometida a secreto profesional.
No está permitida su reproducción o distribución sin la autorización expresa de O.R. EMPURIES, S.L..
Si usted no es el destinatario final por favor elimínelo e infórmenos por esta vía.De acuerdo con lo establecido en el Reglamento General de Protección de Datos (UE) 2016/679 del Parlamento Europeo y del Consejo de 27 de abril de 2016,
le informamos que sus datos serán tratados con la finalidad de realizar la gestión ofertada por O.R. EMPURIES, S.L..
Asimismo, le informamos la posibilidad de ejercer los derechos de acceso, rectificación, oposición, supresión, limitación y portabilidad de sus datos ante O.R. EMPURIES, S.L.:
Si usted no desea recibir nuestra información, póngase en contacto con nosotros enviando un correo electrónico a la siguiente dirección: empuriesad@gmail.com

Comentarios