Maire (Micromesistius poutassou)

Tel: 972504171 / Mob: 669207964
Empuriesad@gmail.com

"Click on logo"

  

Maire (Micromesistius poutassou)

La maire, bacallaret, o mare de lluç  a la família dels gàdids. Té el cos fusiforme. Té tres aletes dorsals separades. La primera i la segona dorsals són triangulars. Té també dues aletes anals. Viu a fons profunds i sorrencs. Pot assolir 50 cm de llargària màxima i 830 g de pes. La fresa té lloc entre els mesos de març i abril. Té una longevitat de 20 anys. Es pesca amb arts d'arrossegament entre 200 i 500 metres. Els exemplars més grossos es poden pescar amb palangres. Talla mínima legal de captura: 15 cm.


Netegeu les maires tallant-ne les aletes i traient-ne les tripes. Cuinats tradicionalment al forn. Es pot fer bullit, al forn o a la paella pero sempre amb cura de fer primer la part de la pell.

Suquet de maireFem una picada amb els alls, el julivert i les avellanes. En una cassola la cuinem uns 2 minuts. Afegim el tomàquet i ho couem tot 10 minuts més. (Si voleu aqui tambe podeu afegir patates tallades a daus).

Afegim l'aigua, les maires i ho deixem cuinar 5 minuts més. Bon profit!.



AVISO DE CONFIDENCIALIDAD: Este mensaje y sus archivos van dirigidos exclusivamente a su destinatario, pudiendo contener información confidencial sometida a secreto profesional.
No está permitida su reproducción o distribución sin la autorización expresa de O.R. EMPURIES, S.L..
Si usted no es el destinatario final por favor elimínelo e infórmenos por esta vía.De acuerdo con lo establecido en el Reglamento General de Protección de Datos (UE) 2016/679 del Parlamento Europeo y del Consejo de 27 de abril de 2016,
le informamos que sus datos serán tratados con la finalidad de realizar la gestión ofertada por O.R. EMPURIES, S.L..
Asimismo, le informamos la posibilidad de ejercer los derechos de acceso, rectificación, oposición, supresión, limitación y portabilidad de sus datos ante O.R. EMPURIES, S.L.:
Si usted no desea recibir nuestra información, póngase en contacto con nosotros enviando un correo electrónico a la siguiente dirección: empuriesad@gmail.com

Comentarios