Els nostres peixos. Gallineta nordica (Sebastes marinus)

Tel: 972504171 / Mob: 669207964
Empuriesad@gmail.com

"Click on logo"

  

Gallineta nordica (Sebastes norvegicus)

El penegal nòrdic (Sebastes norvegicus) és una espècie del gènere peix de roca de l'Atlàntic Nord. Viu a les costes d'Europa i Amèrica del Nord. Els adults es troben a fondàries de 100 a 1000 m; els juveniles es poden trobar a aigües litorals i als fiords. Són gregaris. Arriben a fer 1 m. Són vivípars. Poden viure 75 anys. Els juvenils són de color marronós i els adults vermell brillant. Una de les principals zones de la seva pesca és a la Mar Irminger entre Islàndia i sud de Grenlàndia.

Des de l'any 2000 es considera una espècie sotmesa a una greu sobrepesca
Talla mínima legal de captura: 50 cm.



FILETS DE GALLINETA AMB CROSTA DE SESAM:

En primer Lloc, rentem els filets de peix i els tallem en 8 peces.

Els posem en un recipient, els salpebrem i els reguem amb el suc de ½ llimona.

Passem els trossos de peix per la farina, per l'ou i per el sèsam i els fregim en una paella amb oli durante 4 minuts per dos costat. Els escorrem i els reservem.

D'altra banda, netegem els carbassons i els tallem a rodanxes fines.

En una paella amb oli, els ofeguem, els salpebrem i, quan estén llestos, els reservem.

Per a la salsa, donem un bull al suc de ½ llimona juntament amb 2 cullerades de vinagre balsàmic, 1 culleradeta de sal i mitja de sucre.

Incorporem la mantega, Batem i barregem amb l'alfàbrega.

Servim els filets de peix amb els carbassons i la salsa de mantega.

Bon Profit !!




AVISO DE CONFIDENCIALIDAD: Este mensaje y sus archivos van dirigidos exclusivamente a su destinatario, pudiendo contener información confidencial sometida a secreto profesional.
No está permitida su reproducción o distribución sin la autorización expresa de O.R. EMPURIES, S.L..
Si usted no es el destinatario final por favor elimínelo e infórmenos por esta vía.De acuerdo con lo establecido en el Reglamento General de Protección de Datos (UE) 2016/679 del Parlamento Europeo y del Consejo de 27 de abril de 2016,
le informamos que sus datos serán tratados con la finalidad de realizar la gestión ofertada por O.R. EMPURIES, S.L..
Asimismo, le informamos la posibilidad de ejercer los derechos de acceso, rectificación, oposición, supresión, limitación y portabilidad de sus datos ante O.R. EMPURIES, S.L.:
Si usted no desea recibir nuestra información, póngase en contacto con nosotros enviando un correo electrónico a la siguiente dirección: empuriesad@gmail.com

Comentarios